Beschrijving

Royaal 4-KAMERAPPARTEMENT op de 2e etage met vrij uitzicht over een wandelparkje welke bij het complex behoort. Het appartement is heerlijk ruim en licht en heeft 3 slaapkamers plus een woonkamer van 44m2!  In de onderbouw is er een bijbehorende berging aanwezig en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Appartementencomplex
Het gebouw is goed onderhouden en onder andere voorzien van een beveiligde hoofdentree, intercominstallatie, brievenbussentableau en 2 liftinstallaties. Verder bevinden zich op de begane grond van het gebouw de gemeenschappelijke fietsenstalling en beschikt ieder appartement over een afzonderlijke berging.

Omgeving
De centrale ligging van dit appartement maakt het aangenaam om hier te wonen. Het is ideaal dat op korte afstand van het complex zijn verschillende supermarkten, zwembad, het gezellige winkelcentrum, diverse sportaccommodaties, het NS-station Veenendaal Centrum en de uitvalswegen naar de autosnelweg A12/A30 en A15 aanwezig. Verder bevinden zich nabij het complex voldoende openbare parkeermogelijkheden.

Indeling
Hal/entree met voordeur voorzien van 3-puntssluiting, meterkast en praktische bergkast. Riante Z-vormige speelse woonkamer (44m²) grenzend aan het balkon met veel lichtinval.

Dichte keuken met nette inbouwkeuken voorzien van onder- en bovenkasten en gaskookplaat en afzuigkap. Het werkblad is van graniet.

De badkamer is wit betegeld en voorzien van een inloopdouche en een wastafel. De toiletruimte is ook wit betegeld en voorzien van een fonteintje.

Via een tussenportaal zijn de 3 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en was/droog c.q. bergruimte te bereiken.

Het appartement is per direct beschikbaar

Voor een bezichtiging kun je contact opnemen met de verhuurder op 06 30 21 30 87

Kenmerken