Beschrijving

Op gunstige locatie op de 1e verdieping gelegen 2-KAMER SERVICE-APPARTEMENT MET BALKON en aparte berging in het souterrain. Dit appartement (type corridor) biedt een prachtig uitzicht op het park met vijver!

De woongebouwen zijn in 2019 aan de buitenzijde geheel gerenoveerd en nageïsoleerd. Dit service-appartement is gelegen in gebouw F (‘Fijnspar’) van het appartementencomplex voor senioren ‘Park Boswijk’ en is voorzien van een lift. Het appartement bevindt zich op loopafstand van het hoofdgebouw en nabij parkeerplaats en opstapplaats voor openbaar vervoer. In het complex zijn diverse servicefaciliteiten aanwezig waaronder een receptie, restaurant, supermarkt, kapsalon en postagentschap. Facultatieve servicemogelijkheden zoals o.a. huishoudelijke hulp, technische dienst, maaltijdbezorging, thuiszorg en 24-uurs alarmeringsservice zijn tevens beschikbaar.

Woonoppervlakte: 51 m2 Balkon: 8 m2 Inhoud: 163 m3

INDELING
Entree, hal met garderobe, meterkast en vaste kast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de badkamer en de woonkamer met half open keuken. De woonkamer is afgewerkt met tapijt en gestucte wanden en biedt een mooi uitzicht op het park door de brede glaspui. Vanuit de woonkamer betreedt u het balkon, gelegen op het oosten. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met 2-pits elektrische kookplaat, inbouwkoelkast en vaatwasser. Vanuit de woonkamer bereikt u het slaapgedeelte welke goed toegankelijk is voor minder-validen. Middels een brede schuifdeur komt u in de badkamer voorzien van wastafel, douche, toilet en wasmachine-opstelling.

BIJZONDERHEDEN:
-bouwjaar 1974
-woonoppervlakte 51 m2
-geheel voorzien van driedubbel glas
-energielabel C
-recent is het centrale deel ‘De Brink’ met de supermarkt en het restaurant gerenoveerd.
-maandelijkse kosten:
Basisservicekosten € 198,-
Voorschot elektra/water/verwarming € 66,-
Opstalretributie € 192,83 (aftrekbaar)
Bijdrage Vereniging van Eigenaren € 85,-
Bijdrage zorg € 28,25
Bijdrage aflossing en rente Energie-bespaarlening ten behoeve van renovatie: € 185,- (rente aftrekbaar).
De lening is gekoppeld aan het appartementsrecht en is over 14 jaar compleet afgelost, maar mag ook tussentijds in 1 keer worden afgelost.

Aanvaarding mogelijk per augustus 2022

Kenmerken