Beschrijving

Godfried Bomansstraat 12 Veenendaal, dé woonbeleving van nu! 

Het centrum van Veenendaal is bijzonder! Met de vele nieuwbouw van de afgelopen jaren is hier toch (of misschien juist) een echt gezellig en trendy stadscentrum ontstaan: winkels, woningen, appartementen, parkjes, oude én nieuwe panden wisselen elkaar af. En wat denk je van het water aan de Brouwersgracht! Immers is er met de aanwezigheid van een gracht pas écht sprake van een centrum! En natuurlijk vind je hier vele o zo gezellige restaurantjes, cafés, lunchrooms en andere toffe horeca. Hier ga jij met heel veel plezier wonen!

Midden in deze omgeving is namelijk recent deze royale stadswoning opgeleverd én, zo mogen we wel zeggen, vervolgens tot in perfectie afgerond door de huidige bewoners. Alles klopt aan deze woning! Bovendien is de woning zeer comfortabel en geheel voorzien van vloerverwarming én 9 zonnepanelen.

Dit moet je natuurlijk zelf ervaren, maar we leiden je graag alvast rond.

De entree bevind zich aan een fraai aangelegd, autovrij parkachtig plantsoen en bij aankomst krijg je het gevoel een modern herenhuis/grachtenpand te gaan betreden. Dat klopt ergens ook wel, want de indeling is niet alledaags. Bij binnenkomst tref je meteen een fijne, rustige werk/praktijkruimte met aansluitend een modern toilet en een royale inpandige berging. Onder de trap naar de eerste verdieping is een slimme bergruimte gecreëerd.

Dan de eerste verdieping: hier is een waanzinnige living met een luxe open keuken gerealiseerd. Door de slimme indeling is er een goede samensmelting van kokkerellen in alle luxe, heerlijk eten of lekker borrelen alsook lekker ontspannen ontstaan. Ga aan de slag in de luxe keuken, schuif aan aan de royale eettafel of ga onderuit in het zitgedeelte. Even naar buiten? Of in de zomer lekker buiten loungen? Dan biedt het heerlijke terras van 30 m2(!) gelegen op het Westen daar alle ruimte voor. Er is hier gekozen voor de fijne optie van dubbele openslaande deuren.

Ook al zit je midden in het centrum, het is heerlijk rusting slapen op de derde verdieping met 3 slaapkamers: er is geen voorbijrijdend verkeer dus kun je hier genieten in de royale master bedroom, de ruime 2 en de ruime derde slaapkamer. Uiteraard ontbreekt een moderne badkamer hier niet en is er ook nog een bergruimte op deze etage.
Na weer te zijn afgedaald naar beneden kunnen we via de berging op de begane grond de eigen parkeerplaats bereiken. Wonen in het centrum maar ook safe je auto kunnen stallen: dat is prettig!
Dan hebben de eigenaren zoals gezegd oog gehad voor detail en is alles gewoon met veel zorg en aandacht uitgevoerd. Deze woning is echt instapklaar, sleutel omdraaien en je kunt wonen!

Omdat deze woning formeel een appartementsrecht is, is er sprake van een VvE en van een maandelijkse bijdrage: VvE parkeren € 16,23 per maand en VvE herenhuizen € 27,19 per maand inclusief opstalverzekering.

Kom je snel even een kijkje nemen? Heel graag tot dan!

Bijzonderheden:
-bouwjaar 2021
-woonoppervlakte 140 m2
-inhoud 493 m3
-de woning is geheel geïsoleerd
-energielabel A
-de woning is voorzien van 9 zonnepanelen
-de woning is geheel voorzien van vloerverwarming
-verwarming alsmede warm water middels c.v.-combiketel Intergas 2021
-de woning heeft een eigen parkeerplaats
-bijdrage VvE parkeren € 16,23 per maand en VvE herenhuizen € 27,19 per maand inclusief opstalverzekering
-gelegen op loopafstand van winkels, restaurants, lunchrooms, het theater, sportschool, uitvalswegen en openbaar vervoer

Oplevering in augustus 2022.

Kenmerken