Beschrijving

Nieuw in de verkoop: Regge 39 te Veenendaal. Een modern en licht appartement verdeeld over 2 verdiepingen met heerlijk zonnig balkon, speelse indeling en een moderne keuken en badkamer.

Het appartement is gevestigd in een kleinschalig appartementengebouw (slechts 5 woningen) met op loopafstand het vernieuwde wijkwinkelcentrum 'De Ellekoot', het NS-station Veenendaal-West en de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Een geliefde plek voor wandelaars, hardlopers en mountainbikers. Het appartement heeft een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen naar de A12 en A15. Rondom het appartement bevindt zich uitsluitend lage bebouwing waardoor je veel en vrij uitzicht op het groen hebt.

De indeling is als volgt: Centrale afgesloten entree van het appartement met intercom, bellen en brievenbussen, hal, trappenhuis naar de verdiepingen. Entree van nummer 39 is op de tweede etage. Een ruime hal met veel lichtinval heet je meteen hartelijk welkom en dat geldt ook voor de zeer lichte woonkamer met veel ramen. Via de woonkamer bereikt men de halfopen, moderne woonkeuken welke voorzien is van alle gebruikelijke inbouwapparatuur. Via de woonkamer bereik je het ruime, zonnige balkon (gelegen op het Zuidwesten) dat vanwege de topligging heerlijk vrij in het zonnetje zitten garandeert. Tevens bevindt zich op deze etage de moderne badkamer met fraaie, luxe uitstraling en voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel.

Eerste verdieping: via de vaste trap bereik je de eerste etage, je vindt hier eerst een ruime zolder met flinke nokhoogte en veel berg/kastruimte en lichtinval en dan tot slot nog de zeer ruime slaapkamer met 2 dakramen en een modern wastafelmeubel. Er kan hier nog een dakkapel worden geplaatst en dan zou 2 slaapkamers ook nog tot de mogelijkheden behoren.

Tot slot beschikt het appartement nog over een eigen berging op de begane grond.

Kortom: een instapklaar appartement op een perfecte locatie!

Bijzonderheden:
-bouwjaar 1982
-woonoppervlakte 78 m2
-ruim en zonnig balkon van 7 m2
-verwarming middels blokverwarming, warm water middels boiler
-het appartement is geheel voorzien van dubbel glas
-energielabel C
-actieve en gezonde VvE, bijdrage € 166,75 per maand
-nabij winkels, scholen, uitvalswegen, OV en het natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken