Op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen werken wij nauw samen met Hypotheek Visie.

Waarom je voor Hypotheek Visie kiest
Wij nemen de tijd om jou én je wensen te begrijpen, zodat we je het allerbeste advies kunnen geven.

Onafhankelijk advies
We zijn onafhankelijk en krijgen géén provisie voor hypotheken. Je kunt er daarom op vertrouwen dat we altijd de beste hypotheek voor jou adviseren, tegen de scherpste prijs en met de beste voorwaarden. We hebben daarbij de keuze uit vrijwel alle financiële producten in de markt.

Kwaliteit
Wij leggen de lat hoog als het gaat om de kwaliteit van het advies dat je ontvangt. Natuurlijk voldoen alle ervaren financieel adviseurs aan de wettelijke deskundigheidseisen. Aanvullend worden vanuit Hypotheek Visie de adviseurs continu getraind, opgeleid, maar ook getoetst op een juiste uitvoering van het advies.

Compleet advies
Een hypotheek sluit je niet voor even, maar is van invloed op je hele financiële leven. Daarom kijken we naar meer dan alleen de hypotheek. Onze financieel adviseur brengt samen met jou in kaart wat lekker leven voor jou betekent. Om ervoor te zorgen dat je niet alleen prettig woont, maar óók nog steeds die dingen kunt doen die het leven zo leuk maken! Nu en in de toekomst.

Wettelijke eisen
Hypotheek Visie voldoet als financieel dienstverlener aan alle wettelijke eisen. In de Wet op het Financieel Toezicht (Wft) zijn nagenoeg alle regels en voorschriften voor de financiële markten en het toezicht daarop samengebracht. De regels en voorschriften uit deze wet zijn van toepassing op de activiteiten van Hypotheek Visie en alle in onze organisatie werkzame en/of betrokken personen. Hierbij moet je denken aan onderwerpen als deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgplicht en de manier waarop de bedrijfsvoering geregeld is. De afdeling Kwaliteit en Volmacht van Hypotheek Visie Centrale zorgt voor het proactief en structureel monitoren van het financiële advies op alle vestigingen. Hiermee borgen wij dat de kwaliteit van het financiële advies op hoog niveau blijft. Dit past binnen onze visie om als betrouwbare kwaliteitsorganisatie te opereren.

Franchise
Hypotheek Visie Centrale is een franchise-organisatie. De vestigingen staan bekend onder de naam Hypotheek Visie. Vanuit het hoofdkantoor in Best vindt de ontwikkeling van de franchiseformule en de coördinatie, ondersteuning en begeleiding van alle vestigingen plaats. Zo maakt Hypotheek Visie Centrale als grote marktpartij op centraal niveau goede afspraken met financiële instellingen over hypotheekrente, premie, voorwaarden en acceptatie.

Franchisenemers en adviseurs kunnen altijd vertrouwen en bouwen op de kwaliteiten van het hoofdkantoor. De Centrale biedt ondersteuning op het gebied van: producten & arrangementen, automatisering, marketing & communicatie, opleiding & training, bedrijfsvoering, administratie, juridische zaken, compliance en kwaliteit. De professionals werkzaam binnen deze disciplines geven de franchisenemers en financieel adviseurs advies en nemen hen veel werk uit handen. Zij kunnen zich daardoor concentreren op hun core-business, het kwalitatief goed adviseren van jou als klant.

Neem contact op