Mozaiek Makelaardij

Met een ruime ervaring in de business (anno 2005) is Dennis Perrenet (1975) inmiddels een bekende naam in de makelaardij. Eind 2004 begonnen als makelaar bij een bekend makelaarskantoor in de molen in het centrum van Wassenaar, is hij sinds 2010 werkzaam als makelaar in Midden Nederland. Na de laatste 5 jaar bij één van de grotere makelaarskantoren van Utrecht te hebben gewerkt, heeft hij in 2021 Mozaiek Makelaardij opgericht. Met het idee dat het nóg beter kan in de makelaardij: met oog voor detail, maar met visie op het geheel...

Mozaiek Makelaardij beschikt over een zeer ruime expertise: stedelijk en landelijk vastgoed, aankoop en verkoop, maar ook verhuur en beleggingen zijn bij ons in goede handen.
Mozaiek Makelaardij is u overal graag van dienst, maar ons voornaamste werkgebied is het midden van Nederland. Met in totaal 4 vestigingen, namelijk in Veenendaal, Ede, Amersfoort en Utrecht én een nauwe samenwerking met de vestigingen van Hypotheek Visie alhier zijn wij regionaal sterk aanwezig en hebben wij alles in huis om u op het gebied van 'wonen' te ontzorgen.

Na al die jaren in de makelaardij geldt nog steeds: enthousiast, toegankelijk en gedreven.

Hopelijk tot snel!

Het team van Mozaiek Makelaardij

Neem direct contact met ons op