Of je nu een professionele belegger bent, een grote particuliere belegger, of dat je gewoon één of twee appartementen hebt voor de verhuur, wij zijn je graag van dienst. Met een ruime ervaring in de verhuur van woningen en appartementen, zowel gestoffeerd als gemeubileerd en in diverse steden en dorpen, zijn wij dé (verhuur)makelaar voor jou. 

Wij kunnen jouw complete complex, huis, appartement, studio of kamersgewijs verhuurde woning voor je verhuren. Wij adviseren jou hierbij graag én goed op het gebied van huurprijzen, opleveringsniveau en daar waar het gaat om huurcontracten en huurrecht. 

De woning wordt onder andere geplaatst op Funda, Pararius, Huurwoningen.nl, Facebook en Instagram en op onze eigen website. Voor een professionele workflow van a tot z werken wij met een professioneel verhuurprogramma met een eigen online dossier voor huurder én verhuurder, het genereren van huurcontracten en uitgebreide screeningsmogelijkheden. Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.